Vælg en kart og se specifikationer

DINO go-karts

DINO udlejning gokarts
Pålidelige og sikre udlejningsgokarts med stor køreevne produceret i Danmark.
Med leje-gokarts fra DINO bliver dine kunder ikke kun lovet action og en god oplevelse, men også en masse sjov på din bane.
DINO er det perfekte match til gokart-centre, der ønsker at give deres kunder en god gokart-oplevelse og samtidig have en pålidelig og servicevenlig flåde af karts.

Med mere end 60 års erfaring indenfor kartingbranchen er du garanteret pålidelige og sikre karts med fede funktioner plus et imponerende ydre.
DINO Karts er designet og bygget i Danmark, og på vores fabrik finder du vores dygtige medarbejdere, der gør deres absolut bedste, og producerer pålidelige gokarts med god køreevne til at køre på dine baner.

Vores ambition er at skabe gokarts, der giver dine kunder en ultimativ køreoplevelse, men også ser ud og føles som en ægte gokart. Du kan vælge mellem vores brede udvalg af modeller, og siden vi startede produktionen af leje af vogne, har vi leveret DINO-karts til gokart-centre rundt om i verden.

Ingen anmodning er for lille eller stor til os, så kontakt os i dag for at se, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

DINO- din totalleverandør af Udlejningskarts

Vi søger løbende at optimere vores drift og gøre dine DINO udlejningsgokarts blandt de bedste i verden. Vores ingeniører har blandt andet optimeret vægten af ​​udlejningsgokartene og udviklet løsninger, som både kartingbranchen og dine kunder nyder godt af i dag.

Når du investerer i DINO-karts, vil dine kunder få en gokart-lejeoplevelse, der føles som at have en racerbil under motorhjelmen – ikke en radiobil! De forlader dit gokartcenter med et stort smil over hele ansigtet.

DINO er ​​din specialist i at bygge udlejningsgokarts og har en fremragende sikkerhedshistorik. Vores fornemste opgave er at skabe pålidelige og velkørende karts uden at gå på kompromis med dig eller dine kunders sikkerhed. Uanset specifikationer, eller krav til din bane, vil der være en udlejningsgokart, der passer til dine behov. Som leverandør af udlejningsgokarts til baner overalt i verden, har vi en dyb forståelse for din virksomhed og de daglige udfordringer, du står over for.

Vi garanterer, at din DINO udlejningsgokart har:

  • Et let, stærkt og fleksibelt chassis som base for gokarten.
  • En pålidelig 4-taktsmotor med centrifugalkobling
  • Et personligt valg mellem kæde og bælte
  • En overdækket motor, transmission, udstødning, bremsesystem og bagaksel for at eliminere enhver kontakt med varme eller roterende dele.
  • Et multifunktionelt sæde monteret i en stærk ramme, med tilstrækkelig støtte
Din DINO leje gokart er designet med nem adgang, så service og vedligeholdelse minimeres til et absolut minimum. Det er vigtigt, at dine gokarts til enhver tid er klar og sikre for dine kunder. For at sikre dette har du nem adgang til reservedele og tilbehør i vores onlinebutik . Vi tilbyder ikke kun et bredt udvalg, vi sikrer også en effektiv og hurtig levering. DINO samarbejder med anerkendte underleverandører, som Honda Motors og Tillet, for at sikre, at du og dine kunder altid får det allerbedste. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information eller vejledning. Vi er altid klar til at hjælpe! Klar, parat, kontakt!

Er du klar til at gøre din gokartdrøm til virkelighed?

Vi har altid gået vores egne veje. Vi er klar til at gå langt for at gøre din gokartdrøm til virkelighed. Hvis du er klar, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vores salgsteam står klar til at assistere og besvare dine spørgsmål.