Om DINO A/S

Læs vores historie

Vores historie

DINO A/S blev grundlagt i 1958 af Finn Jørgensen i den danske by Middelfart på Fyn med formålet om at skabe verdens bedste kørende gokart. Her byggede han selv den første DINO-gokart, hvor det lykkedes ham at skabe en solid ramme, der sikrede en unik og optimal køreoplevelse.

Hvorvidt Finn Jørgensen nogensinde fik skabt den bedst kørende gokart, kan diskuteres, men vi kan med stolthed sige, at vi er verdens ældste gokartmærke, og vi har som brand været med til at definere gokartbranchen inden for racing såvel som udlejning.

I 2009 blev DINO A/S opkøbt af Nørgaard Teknik A/S i Auning, og fabrikken fik dermed en ny lokation på Djursland. DINO A/S blev dermed en del af en større koncern med mere end 20 års erfaring i svejse- og maskinbranchen. Kompetencer og teknologier herfra blev en naturlig del af DINO’s DNA. Samtidig har opkøbet været med til at løfte kvaliteten og optimere enkelte komponenter, hvilket har skabt den komplette gokart.

Vores vision

Visionen hos DINO A/S har altid været at bygge gokarts, hvor køreoplevelsen er i fokus. Det er vores hovedfokus – og det har ikke ændret sig. Vi har altid sat en ære i at konstruere og udvikle gokarts med et lavt tyngdepunkt og en lav vægt, hvilket giver føreren en helt ekstraordinær føling af køretøjet. Det gælder både for vores racer- og udlejningsgokart, hvor udlejningsdelen stadig er højaktuel den dag i dag.

Vi ønsker at konstruere holdbare og servicevenlige gokarts, så vores kunder kun skal koncentrere sig om det sjove og spændende, hvad end det er selve gokartkørslen, udformningen af racerbaner eller pleje af deres egen forretning og klientel. Vores kunder skal nemlig ikke bruge unødig tid i værkstedet.

Vi er ikke bange for at lege med de nyeste teknologier, hvorfor vores gokarts altid er unikke og adskiller sig fra andre mærker på markedet. Vi forsøger at tænke ud af boksen og bevæge os i den retning, hvor ingen andre har været, hvilket nok er grunden til, at vi stadig er her efter så mange år på bagen.

Vores team

Alt dette og mere til ville selvfølgelig ikke være muligt uden vores fantastiske og dedikerede team, som består af designere, ingeniører og et salgsteam.

Vores designere og ingeniører arbejder hele tiden på at optimere vores gokarts. De bestræber sig på at opnå den perfekte gokart, både når det kommer til det æstetiske og det funktionelle. Det samme gælder også for vores kunder, hvor vi kan skræddersy gokarts efter deres ønsker og behov – hvad end det er små eller store ønsker. Derfor får vores kunder altid helt unikke gokarts, som de selv har været med til at definere. Det er på baggrund af vores kunders feedback og ønsker, at vi skaber nogle af de bedste gokarts på markedet.

Dog er vores perfekte gokarts ikke meget værd uden vores ihærdige og serviceminded salgsteam, som dagligt forsøger at yde vores kunder den bedste kundeservice og en kort behandlingstid. De sidder og behandler ordrer og besvarer telefonopkald og mails, så vores kunder altid er tilfredse med deres velkørende gokarts.  

Er du klar til at gøre din gokartdrøm til virkelighed?

Vi har altid gået vores egne veje. Vi er klar til at gå langt for at gøre din gokartdrøm til virkelighed. Hvis du er klar, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vores salgsteam står klar til at assistere og besvare dine spørgsmål.